Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 7
    Гасцей: 7
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    КАТЛЕТЫ ПАЖАРСКІЯ 2

    -курыца - 1 кг

    -булка белая чэрствая - 100 г

    -малако ці сліўкі - 100 г

    -паніровачныя сухары - 60 г

    -сметанкавае масла - 200 г

    -соль па густу

     

    Курыную мякаць разам са скурай адлучыць ад костак, прапусціць праз мясасечку, дадаць замочаную ў малацэ ці сліўках чэрствую булку і другасна прапусціць праз мясасечку, пакласці размякчанае масла (у залежнасці ад паказанай колькасці), пасаліць і старанна вымешаць. З атрыманага фаршу сфармаваць невялікія катлеты, абкачаць іх у сухарах і абсмажыць на масле да утварэння румянай скарыначкі. Затым выграваць у духоўцы 5 хвілін. Гатовыя катлеты паскладаць на талерку, паліць растопленым маслам. Гарніраваць смажанай бульбай, свежай гароднінай.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 231 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar