Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    КАТЛЕТЫ З ІНДЫЧКІ З СОУСАМ

    -індычка (без скурак і костачак) -1 кг

    -морква (вараная) - 150 г

    -цыбуля рэпчатая (смажаная) --150 г

    -яйка - 3 шт.

    -мята - 10 г

    -размарын - 1-2 галінкі

    -сліўкі - 300 мл

    -малако - 300 мл

    -курыны булён - 400 мл

    -мука - 30 г

    -сметанкавае масла - 50 г

    -лаўровы ліст - 2-3 шт.

    -мушкатавы арэх - 1 шт.

    -труфельная паста - па густу

    -аліўкавы алей для смажання

    -соль - па густу

    -перац - па густу

     

    Мяса індычкі без скурак і костачак перамяліце ў мясасечцы разам з адваранай і вычышчанай морквай, смажанай цыбуляй і яйкамі. Дадайце да фаршу здробненую мяту і размарын. Замесіце фарш, сфармуйце і абсмажце катлеты. Прыгатуйце соус па прынцыпу бешамеля: растапіце сметанкавае масла, злёгку абсмажце ў ім муку, уліце сліўкі, малако і булён, пакладзіце цэлыя лаўровыя лісты і мушкатавы арэх. Рыхтуйце, памешваючы, на малым агні. Рэзкія затаўкі праз 10 хвілін выміце, а соус давядзіце да загусцення. Дадайце труфельную пасту і зніміце з агню.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (28.06.2014)
    Праглядаў: 273 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar