-паляндвіцы курыцы - 500 г
-1 буйная цыбуліна ці 2 сярэдніх
-2 долькі часныку
-пучок кропу
-малако
-сметанкавае масла
-батон заўчарашні
-перац
-соль
Ў мясасечцы перамолваем курыную паляндвіцу да аднастайнай масы. Ўліваем туды малако, каб фарш атрымаўся пышней. У міску дадаем соль, перац, часнык. Тры кавалка батона нацерці на буйнай тарцы. Сфармаваць катлеты сярэдняй велічыні. У сярэдзіне кожнай катлеты зрабіць паглыбленне і пакласці туды невялікі кавалачак масла з дробкай пасечанага кропу. Пасля гэтага паглыбленне зачыніць фаршам. Катлеты абкачаць ў хлебных дробках. Смажыць на сярэднім агні да гатовасці. Катлеты можна падаваць з таматавым ці сметанкавым соусам.
|