Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    КУРЫНЫЯ КАТЛЕТЫ

    -паляндвіцы курыцы - 500 г

    -1 буйная цыбуліна ці 2 сярэдніх

    -2 долькі часныку

    -пучок кропу

    -малако

    -сметанкавае масла

    -батон заўчарашні

    -перац

    -соль

     

    Ў мясасечцы перамолваем курыную паляндвіцу да аднастайнай масы. Ўліваем туды малако, каб фарш атрымаўся пышней. У міску дадаем соль, перац, часнык. Тры кавалка батона нацерці на буйнай тарцы. Сфармаваць катлеты сярэдняй велічыні. У сярэдзіне кожнай катлеты зрабіць паглыбленне і пакласці туды невялікі кавалачак масла з дробкай пасечанага кропу. Пасля гэтага паглыбленне зачыніць фаршам. Катлеты абкачаць ў хлебных дробках. Смажыць на сярэднім агні да гатовасці. Катлеты можна падаваць з таматавым ці сметанкавым соусам.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (28.06.2014)
    Праглядаў: 290 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar