Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    КУРЫНЫЯ КАТЛЕТЫ З СОУСАМ СА ШЧАЎЯ

    -фарш курыны - 400 г

    -цыбуля рэпчатая -хлеб белы, без скарынкі

    - 4 лустачкі -шчаўе - 1 пучок

    -лісце чарэмшыны - 1 пучок

    -пятрушка - 1 пучок

    -сліўкі тлустасцю 33% - 150 мл

    -малако

    -яйка - 1 шт.

    -віно белае сухое

    -алей

    -соль

     

    1 Цыбулю ачысціць, вельмі дробна нарэзаць. Разагрэць у патэльні трохі алею, дадаць палову цыбулі і абсмажыць да мяккасці, 3 хвіліны. Хлеб размачыць у малацэ, злёгку адціснуць.

     2 Змяшаць у місцы курыны фарш, вымачаны ў малацэ хлеб, абсмажаную цыбулю і яйка, заправіць соллю і перцам. Старанна вымесіць фарш.

    3 Сляпіць з фаршу круглыя катлеты. Разагрэць у патэльні 2 ст. л. алею. Абсмажыць катлеты да румянай скарыначкі, па 4 хвіліны з кожнага боку. Зменшыць агонь да мінімуму. Накрыць патэльню вечкам, паставіць на край пліты.

     4 Шчаўе, чарэмшыну і пятрушку вымыць, буйна нарэзаць. У сатэйніку абсмажыць у невялікай колькасці масла пакінутую цыбулю, 3 хвіліны. Уліць віно. Рыхтаваць 4 хвіліны.

    5 Дадаць зеляніну, рыхтаваць яшчэ 3 хвіліну. крок 6 Уліць у соус сліўкі, перамяшаць і варыць, час ад часу памешваючы, 5 хвілін. Даць трохі астыць, затым перакласці ў блендэр і размалоць у пюрэ. Зноў выкласці ў сатэйнік, пасаліць, паперчыць па густу і выгрэць, 1-2 хвіліны. Гарачыя катлеты выкласці на талерку, паліць соусам.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 195 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar