Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ПАШТЭТ З ГУСАКА

    -гусак – 2 кг

    -сала – 200 г

    -хлеб белы – 200 г

    -морква - 2 шт.

    - цыбуля рэпчатая - 2 шт.

    -пятрушка (зеляніна) - 1 шт.

    -грыбы – 100 г

    -яйка - 5-6 шт.

    -масла сметанкавае - 2-3 ст.л.

    -лаўровы ліст - 2 шт.

    -перац духмяны (гарошак) - 5-6 шт.

    -соль - па густу.

     

    Тушкі гусакоў рассекчы на часткі, заліць разам з гароднінай

    і грыбамі невялікай колькасцю вады і паставіць на агонь.

    Пасля закіпання зняць пену, пакласці трыбухі, сала, лаўровы ліст,

    духмяны перац і тушыць на слабым агні каля 30 хвілін.

    Пячонку гусака і сала выняць, а птушку,

    дадаўшы солі і спецый, працягваць тушыць да гатовасці.

    Затым адлучыць мяса ад костак, а ў булёне, пакінутым ад тушэння,

    размачыць падсушаны хлеб.

    Мяса без скуры, пячонку, гародніну, грыбы

    і адціснутую булку тройчы прапусціць праз мясасечку.

    Злучыць масу з яйкамі, пасаліць, паперчыць і добра вымешаць.

    Вышмараваць маслам два круглыя рондалі,

    выклаўшы дно нарэзаным салам.

    Тры чвэрці іх аб'ёму запоўніць масай

    і змясціць у духоўку на 35-40 хвілін.

    Калі паштэт астыне, перакуліць яго на круглую талерку.

    Да паштэта падаць любы востры соус.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (14.12.2014)
    Праглядаў: 311 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar