Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ПЕРКЕЛЬТ З ГУСІНАЙ ПЯЧОНКІ

    -пячонка - 1 кг

    -цыбуля рэпчатая - 6 штук

    -перац чырвоны - 30 грам

    -тлушч гусіны - 6 сталовых лыжак

    -памідоры - 2 штукі (ці тамат-пюрэ - 3 сталовыя лыжкі)

    -часнык

    -соль

     

    Цыбулю здрабніць і абсмажыць у шмальцу, дадаць перац і часнык.

    Пячонку нарэзаць даволі вялікімі кубікамі, злёгку падсмажыць,

    абліць тлушчам з цыбуляй, прасмажыць яшчэ хвілін 10 у духоўцы,

    дадаць памідоры (ці тамат-пюрэ) і смажыць да гатовасці.

    Кавалачкі пячонкі выняць, заліць працэджаным соусам

    і яшчэ раз давесці да кіпення. Падаваць з рысам.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (14.12.2014)
    Праглядаў: 323 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar