-пячонка - 1 кг
-цыбуля рэпчатая - 6 штук
-перац чырвоны - 30 грам
-тлушч гусіны - 6 сталовых лыжак
-памідоры - 2 штукі (ці тамат-пюрэ - 3 сталовыя лыжкі)
-часнык
-соль
Цыбулю здрабніць і абсмажыць у шмальцу, дадаць перац і часнык.
Пячонку нарэзаць даволі вялікімі кубікамі, злёгку падсмажыць,
абліць тлушчам з цыбуляй, прасмажыць яшчэ хвілін 10 у духоўцы,
дадаць памідоры (ці тамат-пюрэ) і смажыць да гатовасці.
Кавалачкі пячонкі выняць, заліць працэджаным соусам
і яшчэ раз давесці да кіпення. Падаваць з рысам.
|