Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ПЯЧОНКА ГУСІНАЯ ПА-ТРАНСІЛЬВАНСКУ

    - пячонка гусіная - 760 г

    -тлушч гусіны - 60 г

    -смятана - 250 мл

    -мука пшанічная - 24 г

    - цыбуля рэпчатая - 70 г

    -корань пятрушкі - 50 г

    -морква - 80 г

    -перац чырвоны - 0.5 г

    -соль - па густу

     

    Гусіную пячонку прамыць, абсушыць ручніком, пасаліць

    і даць паляжаць 20 хвілін.

    Корань пятрушкі і морквы нарэзаць саломкай,

    цыбулю - кольцамі і пакласці ў баранчык.

    Зверху змясціць пячонку, паперчыць і пакрыць шмальцам.

    Дадаць трохі вады, накрыць вечкам і паставіць ў духоўку на 20 хвілін.

    Затым заліць смятанай, змяшанай з пасераванай мукой,

    і тушыць яшчэ 15 хвілін, зняўшы вечка

    і перыядычна паліваючы пячонку ўтварыўшымся сокам.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (14.12.2014)
    Праглядаў: 133 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar