
-гусак (невялікі) - 1 шт.
-памідор - 3 шт.
- цыбуля рэпчатая - 1-2 шт.
-морква - 1-2 шт.
- мука - 2 ст.л.
-алей - 2 ст.л.
-сметанкавае масла - 1 ст.л.
-чорны перац (молаты) - па густу
-соль - па густу.
Памідоры нарэзаць долькамі.
Цыбулю і моркву дробна нарэзаць
і абсмажыць у палове алею 3-4 хвіліны на поўнай магутнасці.
Тушку нарэзаць невялікімі кавалкамі,
абсмажыць у пакінутым алеі на той жа магутнасці на працягу 5-7 хвілін.
Дадаць памідоры, цыбулю і моркву.
Рыхтаваць яшчэ 20-25 хвілін.
Муку расцерці са сметанкавым маслам, пагрэць 1-2 хвіліны.
Сумессю заправіць рагу.

|