Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    САСІСКІ З ГУСІНЫХ ПЯЧОНАК

    - гусіныя пячонкі - 20 шт.

    - булка белая - 1/2 шт.

    - сліўкі - 1/2 шклянкі

    - соль

    - мушкатавы арэх - па густу

    -маяран - па густу

    - аліўкавы алей - 2 ст. л.

    - чырвонае віно - 3/4 шклянка

    - цыбуля-шалот - 1 шт.

    - яйка (жаўток) - 4 шт.

    - мясны булён.

    Працерці на тарцы гусіныя пячонкі, усыпаць у іх цёртую булку. Дадаць

    сліўкі, соль, мушкатавы арэх, маяран і аліўкавы алей. Уліць чырвонае

    віно, пакласці абсмажаную цыбулю-шалот, 4 яечных жаўтка, усё

    размяшаць. Затым напакаваць кішкі. Варыць у мясным булёне

    каля 1 гадзіны, перамыць у халоднай вадзе і падсмажыць

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (12.08.2016)
    Праглядаў: 207 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar