
- гусіныя пячонкі - 20 шт.
- булка белая - 1/2 шт.
- сліўкі - 1/2 шклянкі
- соль
- мушкатавы арэх - па густу
-маяран - па густу
- аліўкавы алей - 2 ст. л.
- чырвонае віно - 3/4 шклянка
- цыбуля-шалот - 1 шт.
- яйка (жаўток) - 4 шт.
- мясны булён.
Працерці на тарцы гусіныя пячонкі, усыпаць у іх цёртую булку. Дадаць
сліўкі, соль, мушкатавы арэх, маяран і аліўкавы алей. Уліць чырвонае
віно, пакласці абсмажаную цыбулю-шалот, 4 яечных жаўтка, усё
размяшаць. Затым напакаваць кішкі. Варыць у мясным булёне
каля 1 гадзіны, перамыць у халоднай вадзе і падсмажыць

|