Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ШЫЙКА ФАРШАВАНАЯ

    - скурка гусінай шыйкі - 1 шт.

    начынне 1:

    - мука - 3 ст. л.

    - манныя крупы - 1 ст. л.

    - шмалец (здробнены) - 2 ст. л.

    - соль

    - чорны молаты перац - па густу

    начынне 2:

    - ялавічны ці цялячы фарш - 4 ст. л.

    - яйка - 1 шт.

    - рэпчатая цыбуля (дробна насечаная) - 1 ст. л.

    - паніровачныя сухары - 1 ст. л.

    - соль

    - чорны молаты перац - па густу

    начынне 3:

    - мука - 2 ст. л.

    - манныя крупы - 2 ст. л.

    - унутраны ялавічны тлушч (ад ныркі) (дробна насечаны) - 3 ст. л.

    - рэпчатая цыбуля (здробненая) - 2 ст. л.

    - яйка - 1 шт.

    - соль

    - молаты чорны перац - па густу.

    Скурку шыйкі добра абсмаліць, памыць. Перамяшаным начыннем

    запоўніць вольную шыйку, канцы зашыць белай ніткай. Шыйкі з

    начыннем 1, 2 злёгку абварыць у кіпені і смажыць разам з гусаком.

    Парэзаць шыйку наўскасяк і падаць разам з гусаком. Шыйку з

    начыннем 3 варыць на маленькім агні 30 хвілін

    і падаваць гарачай з хрэнам і хлебам.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (12.08.2016)
    Праглядаў: 304 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar