Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    СМАЖАНІНА-ГУСАК ПА-ЛІТОЎСКУ З ЯБЛЫКАМІ

    Абраць з гусака лішні тлушч, які спажыць для пячэння пончыкаў і інш.,

    выцерці яго ўсярэдзіне і знадворку 1/4 лыжкаю тоўчанага кмена з

    соллю, нафаршаваць дробнымі яблыкамі (якія перш разрэзаць,

    пасыпаць соллю і маяранам), смажыць на блясе, на дно якой ўсыпаць

    жменю дробна пасечанай цыбуліны, падліваць спачатку па 2, па 3

    лыжкі булёна, а пасля паліваць уласным яго сокам. Спячы яшчэ асобна

    6-8 добрых яблыкаў, абкласці імі разрэзанага на талерцы гусака.

    Соус жа, зняўшы лішні тлушч, развесці булёнам, закіпяціць,

    працадзіць, абліць гусака. Гусіныя трыбухі пакінуць на суп ці на соус.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (12.08.2016)
    Праглядаў: 326 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar