Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    СМАЖАНІНА СА СЦЯГНА ГУСАКА

    -2 ці 4 шт. сцёгнаў,

    -2 галоўкі рэпчатай цыбулі,

    -1 долька часныку,

    -1 кг бульбы,

    -2-3 лыжкі леча ці 2 зялёных перцы,

    -1 памідор.

    Памытае мяса пасолім і падсмажым у гарачым тлушчы. Потым

    перакладзём у іншы посуд, а ў гэтым тлушчы падсмажым

    дробнапарэзаную цыбулю, паперчым чырвоным перцам і развядзём

    вадой і зальём мяса. У мяса таксама пакладзём дольку часныку і пад

    зачыненым вечкам будзем тушыць амаль да поўнай гатовасці, вядома;

    увесь час падліваючы трохі вады. Калі вада зусім выкіпіць, смажым ва

    ўласным тлушчы. Адначасова пачысцім бульбу і парэжам на брусочкі.

    У адзін бок посуду пакладзём мяса, а ў другі бульбу, зальём вадой

    да паловы і варым да поўнай гатовасці

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (12.08.2016)
    Праглядаў: 105 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar