Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ТРАДЫЦЫЙНЫ ПРАВАНСАЛЬСКІ КАЛЯДНЫ ГУСАК У ЧАРНАСЛІВЕ

    -1 гусак вагой к. 4 кг

    -3 сталовыя лыжкі аліўкавага алею

    -соль

    -перац

    Для фаршу:

    -45 мл. арманьяка (можна каньяку)

    -12 шт. чарнасліву без костачак

    -2 яблыка абчышчаных ад лупіны і парэзаных на тонкія долькі

    -2 ст. лыжкі аліўкавага алею

    -50 г масла

    -225 г ялавічнага фаршу

    -300 г цялячага фаршу

    -1 печань курыная ці індычкіна, парэзаная лустачкамі

    -2 яйкі

    -250 мл густых слівак

    -белы молаты перац

     

    Падрыхтоўка фаршу

    Замачыць чарнасліў у арманьяку (каньяку) на гадзіну.

    У рондальчыку растапіць масла, дадаць яблыкі і тушыць на слабым агні

    Ў рондальчыку падагрэць аліўкавы алей і падсмажыць ялавічны фарш

    на працягу 5 хвілін ці да таго часу,

    пакуль фарш не страціць ружовае адценне

    Гэтак жа прыгатаваць пячонку, выліць на прыгатаваную пячонку

    арманьяк, у якім замочваўся чарнасліў і падпаліць

    Змяшайце цялячы фарш з яйкамі, дадайце сліўкі

    і змешвайце да аднастайнай масы.

    Дадайце пячонку, ялавічны фарш, чарнасліў і яблыкі.

    Час запекання - гадзіна трыццаць

     

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (10.12.2014)
    Праглядаў: 277 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar