Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ВЯСЕЛЬНЫ ГУСАК ПА-СІБІРСКУ

    -гусак - 1 шт.

    -пшано – 250 г

    -сметанкавае масла – 100 г

    -рэзкія затаўкі

    - соль - па густу.

     

    Апрацаваную тушку гусака натрыце зверху

    і знутры соллю і рэзкімі затаўкамі.

    Крупу адварыце да паўгатовасці, адкіньце на сіта, запраўце

    сметанкавым маслам і гэтай масай фаршуйце гусака.

    Пасля гэтага зашыйце белай суровай ніткай шыйку і гузку гусака,

    паскладайце яго ў жароўню, накрыйце вечкам

    і тушыце ў духоўцы да гатовасці (3-4 гадзіны).

    У Сібіры перад вяселлем такога гусака рыхтуюць з вечара,

    пакідаюць на ноч у пратопленай рускай печы.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (10.12.2014)
    Праглядаў: 257 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar