Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ФАРШАВАНАЯ КАМБАЛА

    - 4 камбалы, гатовыя да кулінарнай апрацоўкі

    -сок 1/2 цытрыны

    -4 маленькіх памідора

    -1 пучок зялёнай цыбулі

    - 200 г брынзы

    -4 г. л. свежых лісточкаў чабора

    - перац

    -соль - 4 ст. л. мукі грубага памолу з вотруб'ем,

    -4 ст. л. алею,

    - 2 ст. л. сметанкавага масла

    -чабор для ўпрыгожвання

     

    Камбалу вымыць, абсушыць і паліць цытрынавым сокам. Памідоры ачысціць і нарэзаць кубікамі. Зялёную цыбулю вымыць, пачысціць і дробна пасекчы. Перамяшаць брынзу з чаборам, цыбуляй, памідорамі і перцам. Зрабіць на камбале надрэз уздоўж хрэбетнай касці. Затым выразаць "кішэнькі" па абодва бакі ад хрэбетнай касці. Пасаліць рыбу, паперчыць і напоўніць брынзай. Абкачаць у муце. Нагрэць духоўку да 200 градусаў. Разагрэць на патэльні з антыпрыгарным пакрыццём алей і смятанкавае масла. Падсмажваць у масле камбалу са светлага боку 2 хвіліны, затым перавярнуць і злёгку абсмажыць з цёмнага боку. Пакласці рыбу цёмным бокам уніз на бляху, пакрыты фальгой, і запякаць у духоўцы каля 10 хвілін. Раскласці па талерках і ўпрыгожыць чаборам. Можна падаць салодкі перац.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 292 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar