Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ФАРШАВАНАЯ РЫБА “ІЁНА" ІЗРАІЛЬСКАЯ

    -800 г рыбы (любая, падыходная для фаршавання),

    -3 цыбуліны,

    -0,5 шклянкі аліўкавага алею,

    -1 ст. лыжка таматавага пюрэ,

    -1 шклянка здробненых арэхаў,

    -соль,

    -чорны перац,

    -дробна нарэзаная зеляніна пятрушкі,

    -дробна нарэзаная зеляніна кінзы,

    -малако,

    -алей,

    -морква,

    -1 шклянка кефіру ці смятаны,

    -2 яйкі.

     

    Рыбу ачысціць, прамыць, пасаліць і паперчыць. Цыбуліну нарэзаць кружочкамі, абсмажыць у масле, дадаць таматавае пюрэ, арэхі, соль, чорны перац, нарэзаную пятрушку і кінзу. Дадаць трохі малака, перамяшаць фарш і напоўніць ім рыбу. Рыбу зашыць. Пакласці на бляху, заліць алеем, морквай абкласці рыбу, абсыпаць кольцамі цыбулі і запекчы ў духоўцы. Узбіць кефір ці смятану з яйкамі, заліць рыбу і запякаць у духоўцы, пакуль соус не падрумяніцца.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 270 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar