Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ГАРБУША ФАРШАВАНАЯ

    - гарбуша - 1,5-2 кг

    -свіны фарш - 0,5 кг

    -малако - 0,5 л

    -рэпчатая цыбуля - 2 шт.

    -пучок пятрушкі

    -смятана - 2 ст. л.

    -заправа для рыбы

    -гарчыца

    - рыс - 0,5 шклянкі

     

    Спачатку рыхтуем рыбу (з вечара ці за 5 гадзін да вячэры). Гарбушу надразаем па брушку, поруч галавы і хваста надразаем костачкі і выварочваем, пакідаючы толькі хвост, галаву і скурку. З галавы выдаліць жабры. Выдаліць костачкі. Мяса гарбушы 2-3 гадзіны адмачыць у малацэ (можна на ноч паставіць у халадзільнік). Затым рыбу адварыць (папярэдне яе трэба прамыць), дадаўшы 1 г. л. гарчыцы. Рыс адварыць, дадаць у фарш рыбу, рыс, смажаную цыбулю са свіным фаршам, заправы для рыбы, пятрушку. Фарш размяшаць і нафаршаваць гарбушу, пачынаючы ад хваста, набіваем фаршам скуру і зашываем брушка. Затым ставім у духоўку. Вышмараваць смятанай і патушыць 30 хвілін. Рыбу можна есць халоднай і гарачай. Падаваць на стол, упрыгожыўшы зелянінай, паміж нарэзанымі кавалачкамі можна ўставіць адвараную гародніну, цытрыну. Калі няма заправы для рыбы, то дадаем перац чырвоны молаты, папрыку, каляндру молатую, куркуму, чабор, перац чорны молаты, цытрынавую кіслату - усё на кончыку нажа.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 248 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar