Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    КАНВЕРЦІКІ З ЛАСОСЕМ, ТРАВОЙ І АРАМАТЫЗАВАНЫМ МАСЛАМ

    -2 кавалачка паляндвіцы чырвонай рыбы (сёмга, ласось, кета)

    -2 тамата сярэдняга памеру

    -4 кружочка лайма (цытрыны)

    -1 зубчык часныку

    -2 ст. лыжкі базіліка (парэзаць)

    -2 ліста пергаментнай паперы, дастатковага памеру, каб загарнуць рыбу

     

    1. Разагрэць пліту да 190 С/375F.

    2. Паляндвіцу рыбы вымыць, выцерці папяровым ручніком.

    3. Таматы парэзаць кружочкамі, па 4 кожны і выкласці на паперы. Зверху на памідоры выкласці тонка парэзаны пласцінамі часнык (тое, што ў ангельскай мове адным словам завецца sliced ). Пасаліць і паперчыць па густу.

    4. Зверху змесцаваць паляндвіцу рыбы. На яе выкласці цытрыну, зверху кавалачкі араматызаванага масла. Пасыпаць базілікам і апырскаць аліўкавым маслам.

    5. Загарнуць краі паперы ў форме канвертаў, добра замацаваць.

    6. Змесцаваць на бляху (бляху заслаць фальгой ці пекарскай паперай). Запякаць хвілін 20-25, ці пакуль рыба не будзе цалкам гатовая. Наогул 25 хвілін пры звычайнай духоўцы павінна хапіць.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 216 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar