Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    КАРП ФАРШАВАНЫ 2

    -1 вычышчаны карп ці шчупак (можам замяніць судаком)

    -300 г цыбулі

    -500 г паляндвіцы марскога ласося

    -2 яйкі ўкрутую

    - 2 бялка

    -2 буйныя морквы

    -10 ст. л. дробна тоўчанай мацы

    -6 шт. вычышчанага горкага міндаля

    - 5 ст. л. цукровай пудры

    -1 г. л. солі

    -4 цыбуліны

    -20 кавалачкаў цукру

     

    Рыбу разрэжам на 8 тоўстых лустачак. Цыбулю ачысцім, бланшуем і пакрышым. Паляндвіцу ласося і яйка пасячэм. Бялкі ўзаб'ём у тугую пену. Моркву нарэжам кружочкамі. Усе гэтыя кампаненты змяшаем з мукой з мацы, цукровай пудрай, соллю і ўзбітым бялком і гэтай масай начынім брушную паражніну кожнай лустачкі рыбы, якія затым паскладаем у форму ў выглядзе суцэльнай рыбы. Да рыбы дадамо моркву і цыбулю. Падальем вады і на павольным агні пагатуем 60 хвілін. Праз 45 хвілін дадамо астатні міндаль і цукар кубікамі. Рыбу падаём у халодным ці гарачым выглядзе разам з ўтварыўшымся пры варцы сокам і морквай.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 259 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar