Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    КАРП ФАРШАВАНЫ БАРАВІКАМІ

    -карп - 1 кг

    -1 шклянка белага сухога віна

    -200 г баравікоў

    -150 г масла

    - соль,

    -зеляніна

     

    Карпа пачысціць, вытрыбушыць, выдаліць плаўнікі і жабры, нацерці соллю знадворку і знутры. Асобна падрыхтаваць баравікі. Для гэтага іх пачысціць, прамыць, нарэзаць дробнай саломкай і скласці ў рондальчык. У грыбы дадаць соль, перац па густу, ўліць растопленае масла і 1 шклянку віна. Тушыць грыбы на слабым агні пры зачыненым вечку. Гатовы соус зліць у асобны посуд, а фарш змяшаць з цёртым свежым яблыкам і запоўніць гэтай сумессю брушка карпа. Рыбу пакласці на невялікую, але глыбокую бляху і заліць растопленым смятанкавым маслам. Запякаць 40 хвілін, перыядычна паліваючы грыбным соусам. Падаваць з гарнірам з адваранай гародніны. Рыбу ўпрыгожыць долькамі цытрыны і галінкамі зеляніны.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 240 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar