Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    КАТЛЕТА ДЭЛІКАТЭСНАЯ

    -паляндвіца натацэніі, без скуры - 600 г

    -мука пшанічная - 2 ст. л

    -чэрствыя хлебныя дробкі - 3 ст. л

    -алей - 2 ст. л

    -масла сметанкавае - 1 ст. л

    -соль

    -цыбуля зялёная - 3 ст. л

    -крэветкі - 150 г

    -сухары паніровачныя

    -яйка сырое - 1 шт.

    -яйка варанае - 2 шт.

    -сок цытрынавы - 1 ст. л

     

    Адварыце і пачысціце крэветкі. Дробна пасечыце зялёную цыбулю, затым цыбулю і крэветкі абсмажце, дадайце да іх сечаныя вараныя яйкі, паніровачныя сухары, цытрынавы сок, соль, добра перамяшайце.Паляндвіцы падзеліце на роўныя кавалачкі, адбіце (як мага танчэй). На сярэдзіну кавалачкаў выкладзіце фарш і згарніце ў трубачкі. Паніруйце іх спачатку ў муце з соллю, затым памачыце ва ўзбітым яйку і запаніруйце ў дробках.Абсмажце ў алеі. Паскладаўшы іх у посуд яшчэ прагрэйце пад вечкам у плыні некалькіх хвілін. Пры падачы катлеты паліце растопленым сметанкавым маслам.Як гарнір добра падыдзе бульба, як смажаная, так і пюрэ.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (28.06.2014)
    Праглядаў: 254 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar