-500 г рыбнай паляндвіцы,
-2-3 цыбуліны,
-2 яйкі,
-80 г сметанкавага масла,
-4 ст. лыжкі алею,
-2 ст. лыжкі мукі,
-1/2 шклянкі паніровачных сухароў ;
-соль па густу.
Рыбу раскрыжоўваем на паляндвіцу, прапускаем з цыбуляй праз мясасечку, солім і добра змешваем. Сметанкавае масла наразаем брусочкамі, масай прыкладна па 10 г, астуджаем у маразілцы. Рыбны фарш раскрыжоўваем у выглядзе аладак, на сярэдзіну кладзём па кавалачку масла і надаём форму авальнай катлеты. Змочваем у яйку, запаніруем у муце і сухарах. Катлеты "Залатая рыбка" смажым на алеі і падаём з адваранай бульбай, зелянінай і гароднінай.
|