Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    КАТЛЕТЫ "ЗАЛАТАЯ РЫБКА"

    -500 г рыбнай паляндвіцы,

    -2-3 цыбуліны,

    -2 яйкі,

    -80 г сметанкавага масла,

    -4 ст. лыжкі алею,

    -2 ст. лыжкі мукі,

    -1/2 шклянкі паніровачных сухароў ;

    -соль па густу.

     

    Рыбу раскрыжоўваем на паляндвіцу, прапускаем з цыбуляй праз мясасечку, солім і добра змешваем. Сметанкавае масла наразаем брусочкамі, масай прыкладна па 10 г, астуджаем у маразілцы. Рыбны фарш раскрыжоўваем у выглядзе аладак, на сярэдзіну кладзём па кавалачку масла і надаём форму авальнай катлеты. Змочваем у яйку, запаніруем у муце і сухарах. Катлеты "Залатая рыбка" смажым на алеі і падаём з адваранай бульбай, зелянінай і гароднінай.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (28.06.2014)
    Праглядаў: 286 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar