Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ЛЕШЧ ФАРШАВАНЫ КАШАЙ

    -150 г рыбы,

    -100 г кашы грачанай,

    -15 г масла смятанкавага ці маргарыну смятанкавага,

    -1 яйка,

    -10 г цыбулі рэпчатай,

    -30 г смятаны,

    -5 г сухароў,

    -кроп

     

    Ачысціць ляшча ад лускі, выдаліць вантробы праз жабры, старанна вымыць і пасыпаць соллю. У гатовую рассыпістую грачаную кашу дадаць падсмажаную на смятанкавым масле сечаную рэпчатую цыбулю, крутое сечанае яйка, а для сувязі ўзбітае сырое яйка. Гэтай кашай нафаршаваць падрыхтаванага ляшча, пакласці яго на змазаную маслам бляху, паліць смятанай і пасыпаць сухарамі. Паставіць бляху з рыбай у смажыльную шафу і смажыць рыбу, перыядычна паліваючы яе смятанай. Падаць у цэлым выглядзе на авальнай тарэлцы, паліць соусам, ўтварыўшымся пры тушэнні, і пасыпаць кропам. На гарнір падаць грачаную кашу з сечаным крутым яйкам.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 221 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar