
-абрыкос - 250 г
-цытрына - 1 шт.
-селядзец (добра вымачаны) - 3 шт.
-маянэз - 3 ст. лыжкі
-агуркі салёныя - 1 шт.
-яблыка - 1 шт.
-зеляніна пятрушкі - па густу
-цыбуля зялёная - па густу
Ў абрыкосаў выдаліць костачкі. Плады падзяліць на палоўкі, паліць
цытрынавым сокам і даць настаяцца пад вечкам. Паляндвіцу селядца
нарэзаць невялікімі лустачкамі. Палоўкі абрыкосаў і кавалачкі селядца
нанізаць, чаргуючы іх, на невялікія драўляныя "шампуры" (завостраныя
тонкія палачкі). Астатнія прадукты перамяшаць і гэтай сумессю паліць
"шашлыкі".

|