Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    РЫБА У ЦЕСЦІ

    -2 кг рыбы,

    -1/2 шклянкі алею,

    -соль,

    -перац.

    Для цеста:

    -400 г пшанічнай мукі,

    -1 ст. лыжка цукру,

    -1 г. лыжка солі,

    -10 г дрожджаў,

    -2/3 шклянкі вады.

     

    У рондаль уліць летнюю да 30°С ваду, дадаць папярэдне разведзеныя ў вадзе дрожджы, цукар, соль, муку і замясіць цеста. Зачыніць вечкам і паставіць на 2-3 гадзіны для закісання. Рыбу нарэзаць лустачкамі, нацерці соллю і перцам. Дражджавое цеста раскачаць, падзяліць на кавалкі, выкласці на іх рыбу, сфармаваць у выглядзе доўгіх піражкоў, пакласці на змазаную раслінным алеем бляху і запекчы ў духоўцы.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 213 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar