Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 6
    Гасцей: 6
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    РЫБНАЯ ПАЛЯНДВІЦА З ФЕНХЕЛЕМ І КАПЕРСАМІ

    - рыбная паляндвіца - 4 шт.

    - сметанкавае масла - 2 ст.л.

    - бальзамічны воцат - 1 г.л.

    - часнык - 2 зубчыка

    - каперсы - 2 г.л.

    - аліўкавы алей - 2 г.л.

    -соль - па густу

    -молаты перац - па густу

    - фенхель (з некалькімі лісцікамі) - 1 шт.

     

    Пакладзіце рыбную паляндвіцу ў шкляную форму для пірага. Натрыце яе з усіх бакоў часныком і аліўкавым алеем. Пакіньце на 20 хвілін. Абрэжце фенхель і выдаліце патоўшчаныя сцеблы. Пакіньце некалькі лісця для ўпрыгожвання. Нарэжце цыбуліну фенхеля ўздоўж на палоскі шырынёй 1/2 дзюйма. Уліце ў рэзервуар ці ўнутраную чару колькасць вады, рэкамендаваную па інструкцыі для падрыхтоўкі рыбы, ці вазьміце 1 шкл. вады, калі рыбы няма ў пераліку. Усталюйце паддон, паравы кошык ці чару. Пакладзіце ў яе нарэзаны фенхель, зверху паскладайце рыбу. Накрыйце вечкам і варыце на працягу паказанага часу, як правіла, 12-15 хвілін для большасці параварак, ці пакуль рыба не стане матавай у сярэдзіне. Фенхель варыце на працягу таго ж часу. У маленькім рондалі растапіце сметанкавае масла. Дадайце воцат і каперсы і зніміце з агню. Выкладзіце рыбу і фенхель на талерку. Пасаліце і паперчыце. Выкладзіце лыжкай растопенае масла і каперсы на рыбу. Упрыгожце лісцем фенхеля.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 225 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar