
-паляндвіцы рыбы белай - 0.5 шт.
-ёгурт нетлусты белы - 1 шклянка
-бульба адвараная - 300 г
-куркума - 2 г. лыжкі
-перац белы молаты - па густу
-корань імбіра - 1 шт.
-часнык - 2 зубчыка
-перац чылі -1 шт.
-мята - па густу
-соль - па густу
Рыбу нарэзаць буйнымі кавалкамі. Зрабіць запраўку. Пачысціць і
нацерці корань імбіра. Здрабніць часнык. Змяшаць ёгурт, імбір, соль,
перац, куркуму і часнык. Вышмараваць рыбу і пакінуць марынавацца
на 30 хвілін. Нанізаць рыбу і вараную бульбу на шампуры. Абсмажыць,
рэгулярна паварочваючы, з усіх бакоў. Пасыпаць гатовы шашлык
сечанай мятай.

|