Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    РЫБНЫЯ КАТЛЕТЫ I

    - рыба – 500 г

    - белы хлеб – 80 г

    - малако - 1/2 шклянкі

    - паніровачныя сухары - 3 ст.л.

    - алей - 2 ст.л.

    - яйка - 1 шт.

     

    Для гэтай стравы звычайна выкарыстоўваюць рыбу нетлустых парод: траску, хек. Чэрствы пшанічны хлеб разрэзаць на кавалкі і адмачыць у малацэ. Мяса рыбы, вычышчанае ад костак, двойчы прапусціць праз мясасечку, змяшаць з хлебам, дадаць соль, перац, сырое яйка і перамяшаць да атрымання аднастайнай масы. Можна дадаць дробна нарэзаную зялёную цыбулю. З атрыманай масы сфармаваць катлеты, абкачаць у паніровачных сухарах. Паскладаць у посуд, апырскаць маслам і рыхтаваць пры поўнай магутнасці 7-8 хвілін.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (28.06.2014)
    Праглядаў: 262 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar