
-рыба (паляндвіца) – 600 г
-пармезан – 100 г
-сок цытрыны ці лайма
-соль - па густу
-спецыі - па густу.
Рыбу нарэзаць кубікамі ці даўгаватымі лустачкамі. Пасаліць, пасыпаць
спецыямі. Паліць сокам лайма ці цытрыны і пакінуць на 10 хвілін. Калі
выкарыстоўваеце малатлустую рыбу, дадайце трохі алею ці аліўкавага
алею. Затым нанізаць рыбу на драўляныя шпажкі і абкачаць з усіх
бакоў у дробна нацёртым сыры. Выкласці на бляху. Змясціць у духоўку
пры 200 С. Запякаць літаральна 7-10 хвілін. Падаваць адразу гарачымі.

|