Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ШАШЛЫЧКІ З НАРВЕЖСКАГА СЕЛЯДЦА З ЗАПРАВАЙ З ЗЯЛЁНЫХ АЛІЎ І САЛАТЫ-БЕБІ

    -8 кавалачкаў паляндвіцы свежамарожанага нарвежскага селядца

    -8 драўляных палачак

    -1 г. л. свежазмеленай цытрынавай цэдры

    -соль

    -свежазмелены чорны перац

    -мяккі алей для смажання

    Заправа:

    -4 ст. л. зялёных аліў

    -1 буйны салёны агурок

    -1 ст. л . каперсаў

    -1/4 зубчыка часныку

    -1 ст. л. дробна пасечанай свежай пятрушкі

    -аліўкавы алей (extra virgin)

    - 3 ст. л -сок цытрыны

    Гарнір:

    -салата-бебі у асартыменце (гарчычны, марш, тат-сой)

    -аліўкавы алей extra у якасці заправы.

    Для падрыхтоўкі заправы ўсе інгрэдыенты пасекчы ці здрабніць

    у працэсары. Заправіць цытрынавым сокам. Паляндвіцу селядца

    нанізаць на палачкі, пасаліць і паперчыць. Абсмажваць на разагрэтай

    патэльні з невялікай колькасцю алею на працягу адной хвіліны з

    кожнага боку. Упрыгожыць цытрынавай цэдрай.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (30.11.2016)
    Праглядаў: 240 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar