-рыба – 160 г
-мяса марскога грабешка -120 г
-гіганцкая марская крэветка – 120 г
-салодкі перац – 80 г
-рыс – 60 г
-мідыі ў ракавінках – 20 г
-крэветкі – 30 г
-белае віно – 80 г
-зеляніна.
Асятрыну, мяса марскога грабешка і мякаць хваста гіганцкай марской
крэветкі марынуюцца ў цытрынавым соку, у які дададзены белае віно
і зеляніна. Затым ўсе прадукты паніруюцца ў муце, змешваюцца з
папрыкай, нанізваюцца на шпажкі у наступным парадку: рыба,
грабешок, крэветка. Затым смажацца на грылі да гатовасці. На
гарнір лепш за ўсё падаваць адвараны рыс з гароднінай,
абсмажанай з таматавым соусам, мідыі ў ракавінках, крэветкі, алівы.
|