
-акунь, паляндвіцы
- 500 г -стаўрыда, паляндвіцы
- 500 г -трэска, паляндвіцы
- 500 г -зеляніна пятрушкі - 3 пучка
-аджыка - 1 ст. лыжка
-цытрына - 2 шт.
-перац чорны молаты - па густу
-соль - па густу
Філе розных відаў рыбы нарэзаць кавалачкамі, пасаліць, паперчыць,
пасыпаць сечанай зелянінай, паліць цытрынавым сокам, змяшаным
з аджыкай, і вытрымаць 1 гадзіну. Замарынаваныя кавалачкі рыбы
нанізаць на драўляныя шпажкі і смажыць над вуглямі, круцячы.
Падаваць з цытрынай, свежай гароднінай, зелянінай.

|