Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ШАШЛЫК З АСЕТРОВЫХ З КАРЫЧНЕВЫМ СОУСАМ

    -асятрына - 200 г

    -сяўруга - 200 г

    -сцерлядка - 200 г

    -воцат - 2-3 ст. лыжкі

    -сок цытрынавы - 2-3 ст. лыжкі

    -булён - 0.5 л

    -морква - 1 шт.

    -цыбуліны - 1 шт.

    -корань пятрушкі - 1 шт.

    -мука - 1 ст. лыжка

    -маргарын - 1 ст. лыжка

    -перац духмяны гарошкам - 3-5 гарошын

    -лаўровы ліст - па густу

    -соль - па густу

    Каб не сапсаваўся густ самай рыбы, а наадварот, расчыніць яго ў

    поўнай меры, замочвайце яе ў 20 адсоткавым сталовым воцаце з

    даданнем цытрынавага соку. Па вашым густу ў марынад можаце

    дадаць аніс (свежы ці высушаны). Рыбу замочвайце каля 2 гадзін,

    імкнучыся, каб прапітаўся кожны кавалачак. Для соусу ў разагрэтым

    маргарыне абсмажце здробнены корань пятрушкі, цыбулі і морквы.

    Усыпце муку і яшчэ раз абсмажце. Затым, памешваючы, падліце

    тоненькім струменьчыкам булён. Дадайце лаўровы ліст і духмяны

    перац, варыце 15 хвілін. Гатовы соус працэдзіце і пасаліце па густу.

    Прамарынаваную рыбу наніжыце на шпажкі. Рыхтуйце на працягу

    паўгадзіны. Падавайце на стол на шампурах ці на асобнай талерцы

    разам з соусам.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (10.12.2016)
    Праглядаў: 523 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar