Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ШАШЛЫК З АСЯТРЫНЫ "ДАМАШНІ ПІКНІК"

    -асятрына - 1 кг

    -маянэз - 250 г

    -цытрына - 1 шт.

    -капуста кветкавая - 1 качан

    -воцат - 2-3 ст. лыжкі

    -алей сланечнікавы - 2-3 ст. лыжкі

    -масліны без костачак - 10 шт.

    -алівы без костачак - 10 шт.

    -зеляніна - 1 пучок

    -салата - 1 пучок

    Рыбу натрыце соллю і апырскайце сокам цытрыны, пакладзіце ў

    маянэз і марынуйце гадзіну. Затым абсмажце яе ў аліўкавым алеі,

    каб не перабіць пах і густ самой рыбы, 20 хвілін. Можаце падаваць

    да стала з салатай. Качан кветкавай капусты разрэжце, прамыйце і

    адварыце ў падсоленай вадзе, сочачы за тым, каб яны не разварыліся.

    Гатовую капусту працэдзіце і адразу апырскайце воцатам, каб яна не

    пацямнела. Дайце ёй астыць. Салатніцу выкладзіце лісцем салаты.

    Зверху пакладзіце астыўшую капусту і алівы (без костачак ці з рыбным

    начыннем) з маслінамі, паліце сланечнікавым, а лепш аліўкавым алеем.

    Упрыгожце лісцем пятрушкі і базіліка. Да шашлыка з асятрыны і салаты

    з кветкавай капусты падайце белае сухое віно.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (09.12.2016)
    Праглядаў: 387 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar