
-асятрына – 500 г
- цыбуля рэпчатая - 3 шт.
-сок мандарынавы - 200 мл
-соль - па густу
-перац чорны (молаты) - па густу.
Рэпчатыую цыбулю нарэзаць буйнымі кавалкамі. Рыбу нарэзаць на
кавалкі памерам прыкладна 6x6 см. Злучыць рыбу з цыбуляй, дадаць
соль і перац па густу. Заліць асятрыну мандарынавым сокам,
перамяшаць і прыбраць марынавацца ў халадзільнік на 2-3 гадзіны.
Затым кавалкі рыбы нанізаць на шампуры ўперамешку з кавалкамі
цыбулі. Абсмажыць асятрыну над распаленымі вуглямі да
засмажвання і адразу падаць страву да стала.

|