Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ШАШЛЫК З АСЯТРЫНЫ З ЦЫБУЛЬНЫМ СОУСАМ

    -рыба - 600 г

    -корань пятрушкі - 1 шт.

    -корань салеры -1 шт.

    - цыбуля-парэя - 1 шт.

    - цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -шампіньёны - 8 шт.

    -лаўровы ліст - па густу

    -перац чорны гарошкам - 3 гарошыны

    -мука - 1 ст. лыжка

    -масла сметанкавае - 10 г

    -соль - па густу

    -памідоры - 2 шт.

    Адварыце ў невялікай колькасці гарачай падсоленай вады з карэннямі

    асятровую рыбу, нарэзаную парцыённымі кавалкамі. Зліце адвар і

    прыгатуйце на ім цыбульны соус з грыбамі. Для гэтага нашаткуйце

    цыбулю і грыбы, абсмажце іх у масле, заліце працэджаным адварам

    рыбы, дадайце лаўровы ліст і перац. Праварыце 10 хвілін, затым

    увядзіце муку, абсмажаную на масле да светла карычневага колеру,

    пастаўце на слабы агонь і варыце яшчэ 15 хвілін. Затым соус зніміце

    з агню, запраўце соллю і сметанкавым маслам. Выкладзіце рыбу на

    глыбокую бляху, паліце соусам, апырскайце маслам і пастаўце ў

    духоўку. Запякайце 20 хвілін, а затым выкладзіце на талерку,

    наніжыце кавалкі рыбы на шпажкі, чаргуючы іх з кружочкамі памідораў.

    Паліце соусам.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (10.12.2016)
    Праглядаў: 391 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar