
-гарбуша - 150 г
-мука - 20 г
-малако - 20 г
-яйкі - 20 г
- цыбуля рэпчатая - 30 г
-алей - 20 г
-соус таматавы - 50 г
-масла сметанкавае - 5 г
Для марынаду:
-цыбуля рэпчатая - 10 г
-воцат - 5 г
-перац здробнены- па густу
-цытрына - па густу
-зеляніна пятрушкі - па густу
-ці зеляніна кропу - па густу
Рыбу разрабіць на паляндвіцу без скуры, старанна вымыць, нарэзаць
кружочкамі і марынаваць на працягу 15-20 хвілін. Затым кавалкі рыбы
насекчы на шпажку ўпярэмежку з нарэзанай рэпчатай цыбуляй.
Шашлык на шпажке мачыць у вадкім цесце і смажыць у фрыцюры
да утварэння на паверхні румянай скарыначкі, паставіць у духоўку і
давесці да гатовасці. Да шашлыка падаць зялёную цыбулю і
таматавы соус. Гэтак жа можна прыгатаваць кету ці кунжу.

|