-камбала - 800-900 г
-ці судак - 800-900 г
-яйкі - 2 шт.
-сырок плаўлены - 1 шт.
-цыбуля рэпчатая - 1 галоўка
-масла сметанкавае - 2 ст. лыжкі
-мука - 1 ст. лыжка
-цыбуля зялёная - 100 г
-маянэз - 0.5 шклянкі
-перац - па густу
-соль - па густу
Рыбу разрэжце на невялікія кавалачкі. Узбіце яйка і памачыце ў яго
кавалачкі, абкачайце ў муце і абсмажце на змазанай сметанкавым
маслам патэльні. За хвіліну да гатовасці пасыпце рыбу цёртым сырам.
Гатовыя кавалачкі наніжыце на шпажкі, перамяжоўваючы з кольцамі
абсмажанай цыбулі. Зялёную цыбулю дробна пасечыце, дадайце
зваранае ўкрутую і дробна нарэзанае яйка і маянэз. Усё добранька
перамяшайце. Паліце атрыманай масай шпажкі з рыбай. Ешце ў
гарачым выглядзе
|