Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ШАШЛЫК З ХАРЫУСА

    -харыус (паляндвіца) – 500 г

    - цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -балгарскі перац - 2 шт.

    -часнык - 2 зубчыка

    -белы вінны воцат - 4 ст.л.

    -марская соль

    -белы перац.

    Спачатку нарэжам ўсе нашы прадукты для шашлыка. Харыуса і

    балгарскі перац - на невялікія кубікі, цыбулю - кольцамі, часнык -

    зусім дробна. Паскладаем ўсё ў ёмістасць, зальём марынадам з

    воцату, солі і перцу. Зараз трэба прыціснуць будучы шашлык з

    харыуса чым-небудзь цяжкім і пакінуць на холадзе на дзве гадзіны.

    Потым застаецца толькі нанізаць шашлык на шпажкі і абсмажыць

    у духоўцы ці на адкрытым агні.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (30.11.2016)
    Праглядаў: 260 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar