-харыус (паляндвіца) – 500 г
- цыбуля рэпчатая - 1 шт.
-балгарскі перац - 2 шт.
-часнык - 2 зубчыка
-белы вінны воцат - 4 ст.л.
-марская соль
-белы перац.
Спачатку нарэжам ўсе нашы прадукты для шашлыка. Харыуса і
балгарскі перац - на невялікія кубікі, цыбулю - кольцамі, часнык -
зусім дробна. Паскладаем ўсё ў ёмістасць, зальём марынадам з
воцату, солі і перцу. Зараз трэба прыціснуць будучы шашлык з
харыуса чым-небудзь цяжкім і пакінуць на холадзе на дзве гадзіны.
Потым застаецца толькі нанізаць шашлык на шпажкі і абсмажыць
у духоўцы ці на адкрытым агні.
|