Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ШАШЛЫК З ЛАСОСЯ З ЧАБОРАМ І АПЕЛЬСІНАМ

    -1,2 кг ласося;

    -1 г. л. чабора;

    -2 зубчыка часныку;

    -1/2 апельсіна;

    -1 г. л. алею;

    -буйная марская соль;

    -молаты белы перац.

    Паляндвіцу ласося нарэжце разам са скурай кавалачкамі 8 х 4 см.

    Пасыпце чаборам, здробненым часныком, перцам, соллю, паліце

    сокам паловы апельсіна і алеем. Акуратна перамяшайце і пастаўце

    у халадзільнік для марынавання (ад 30 хвілін да 2 гадзін). Наніжыце

    кавалачкі рыбы на шампур (уздоўж скуры), імкнучыся праколваць

    кавалачкі роўна пасярэдзіне. Абсмажвайце 10 хвілін.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (11.12.2016)
    Праглядаў: 506 | Каментары: 1 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 1
    avatar
    0
    1 harys • 18:54, 12.07.2017
    Во, а думаў куды яшчэ чабор прыладзіць!
    avatar