
-мянтуз - 1 кг
-ці сом - 1 кг
-баклажан - 1 кг
-алей - 4 ст. лыжкі
-тамат-пюрэ - 0.5 шклянкі
-мука - 3 ст. лыжкі
-соль - па густу
-перац - па густу
Падрыхтаваную рыбу нарэжце парцыённымі кавалкамі, пасаліце,
паперчыце, абсмажце на алеі да паўгатовасці. У канцы смажання
дадайце таматавае пюрэ. Баклажаны нарэжце кружочкамі і пасаліце.
Дайце настаяцца на працягу 15 хвілін, затым абсушыце і, абкачаўшы
ў муце, смажце на алеі. Рыбу выкладзіце на змазаную маслам бляху,
пашмаруйце таматам, пакладзіце кавалачкі баклажанаў, ўліце некалькі
лыжак гарачай вады і сланечнікавага алею. Пастаўце ў духоўку і
запячыце. Затым асцярожна насадзіце кавалачкі рыбы з баклажанамі
на шпажкі.

|