-300 г паляндвіцы стронгі без скуры і костак
-300 г паляндвіцы мінтая без скуры і костак
-1 чырвоны перац
-1 цукіні
-1 малады гарбуз
-2 ст.л. аліўкавага алею
-соль - па густу
-перац - па густу
Запраўка
-1 цытрына
-3 ст.л. смятаны
Нарэзаць рыбу буйнымі кубікамі (3 см). Перац, цукіні і гарбуз нарэзаць
дробнымі кубікамі (1-2 см) кубікамі. Абкачаць рыбу ў невялікай
колькасці аліўкавага алею і нанізаць на драўляны шпажок па чарзе
з гароднінай. Пасаліць, паперчыць і абсмажыць на грылі на моцным
агні па 1-2 хвіліны з кожнага боку. Шашлык падаваць, апырскаўшы
зверху цытрынавым сокам і запраўляючы смятанай.
|