-рыба - 1 кг
-цыбуля - 700 г
-смятана - 200 г
-яйкі - 4-5 шт.
-хлеб - па густу
-спецыі - па густу
-соль - па густу
-перац - па густу
Ачысціце рыбу ад костачак і замарынуйце яе ў сумесі хлеба і сырых
яйкаў. Акуратна насячыце кавалачкі на шпажкі і багата вышмаруйце
смятанай. Змазвайце некалькі разоў, каб шашлык не падгарэў.
Асаблівасцю шашлыка, прыгатаванага з рыбы, з'яўляецца тое,
што яму нельга даваць падсмажвацца, бо гэта прывядзе да
пагаршэння густу. Вы пераканаецеся, што рыба, прыгатаваная
падобнай выявай, валодае вельмі мяккім і далікатным густам.
Да гэтага шашлыка лепш за ўсё падыдуць чырвонае віно і розныя
лёгкія салаты і закускі, якія толькі падкрэсляць выдатны густ
шашлыка.
|