
-рыба - па густу
-булён мясны - 1 шклянка
-масла сметанкавае - 10 г
-ці маргарын - 10 г
-мука - 1 ст. лыжка
-воцат - 1 г. лыжка
-смятана - 2 ст. лыжкі
-кроп - 2 ст. лыжкі
-соль - па густу
Муку спасеруйце ў масле ці маргарыне, увесь час памешваючы,
затым патроху падліце булён. Дадайце смятану, здробнены кроп,
пасаліце, пастаўце на слабы агонь і пракіпяціце 2 хвіліны. У соус
пакладзіце разробленую рыбу, парэзаную на вялікія кавалкі. Праз
некалькі гадзін насадзіце на шпажкі і смажце ў духоўцы ці
электрашашлычніцы.

|