Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ШАШЛЫК З ВУГРА

    -вугор - 600 г

    -масла сметанкавае - 3 ст. лыжкі

    -соль - па густу

    -цытрына - 0.5 шт.

    -перац - па густу

    -памідоры - 2 шт.

    -цыбуля - 1 шт.

    Для гэтай стравы варта ўзяць дробную рыбу, бо яе не трэба чысціць

    ад скуры. Вугра вытрыбушыце, прамыйце ў халоднай вадзе, натрыце

    соллю знадворку і ўсярэдзіне і вытрымайце ў прахалодным месцы

    на працягу паўгадзіны. Затым абсушыце чыстай тканінай, добра

    вышмаруйце маслам, выкладзіце на бляху, змазаную маслам, паліце

    цытрынавым сокам, паперчыце і засмажце ў духавой шафе, час ад

    часу паліваючы сцякаючым тлушчам і цытрынавым сокам. Сачыце

    за тым, каб рыба не атрымалася недасмажанай. Гатовую рыбу

    насячыце на вострыя шпажкі, чаргуючы з кружочкамі памідораў і

    цыбулі.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (01.12.2016)
    Праглядаў: 413 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar