Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ШАШЛЫК З ЗУБАТКІ

    -зубатка (паляндвіца) – 600 г

    -гарчыца – 20 г

    - цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -алей – 50 г

    -шпік – 50 г

    -сок - 1 цытрыны

    -зеляніна - па густу

    -соль - па густу

    -чорны перац (молаты) - па густу.

    Філе рыбы нарэжце тоненькімі лустачкамі, спырскайце цытрынавым

    сокам і пасаліце. Цыбулю пачысціце, памыйце і нарэжце кольцамі.

    Сала нарэжце невялікімі кавалачкамі. Зеляніну памыйце і здрабніце.

    Паляндвіцу рыбы вышмаруйце гарчыцай і пасыпце зелянінай. Пасля

    гэтага кавалачкі зубаткі нанізвайце на шампуры, чаргуючы з

    кавалачкамі сала і кольцамі цыбулі. Шашлык пасыпце соллю, перцам

    і паліце алеем. Смажце шашлык з зубаткі да гатовасці над распаленымі

    вуглямі, час ад часу перагортваючы шампуры.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (06.08.2016)
    Праглядаў: 198 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar