
-зубатка (паляндвіца) – 600 г
-гарчыца – 20 г
- цыбуля рэпчатая - 1 шт.
-алей – 50 г
-шпік – 50 г
-сок - 1 цытрыны
-зеляніна - па густу
-соль - па густу
-чорны перац (молаты) - па густу.
Філе рыбы нарэжце тоненькімі лустачкамі, спырскайце цытрынавым
сокам і пасаліце. Цыбулю пачысціце, памыйце і нарэжце кольцамі.
Сала нарэжце невялікімі кавалачкамі. Зеляніну памыйце і здрабніце.
Паляндвіцу рыбы вышмаруйце гарчыцай і пасыпце зелянінай. Пасля
гэтага кавалачкі зубаткі нанізвайце на шампуры, чаргуючы з
кавалачкамі сала і кольцамі цыбулі. Шашлык пасыпце соллю, перцам
і паліце алеем. Смажце шашлык з зубаткі да гатовасці над распаленымі
вуглямі, час ад часу перагортваючы шампуры.

|