-трэска (паляндвіца) – 400 г
-сок цытрыны - 1/2 шт.
-перац салодкі - 1 шт.
-кабачок цукіні - 1 шт.(каля 150 г)
-сыр – 200 г
-соль
-перац - па густу
-8 драўляных ці металічных шампураў.
Памыць паляндвіцу ў праточнай халоднай вадзе, папрамакаць,
апырскаць цытрынавым сокам і парэзаць на кавалачкі памерам
2-3 см. Памыць перац і кабачок, ачысціць і нарэзаць на кавалачкі
таўшчынёй 2-3 см. Усе кампаненты нанізаць уперамешку на шампуры,
пасаліць і паперчыць. Шампуры пакласці ў плоскую форму (прыдатную
для мікрахваляў і грылю), а зверху пакласці кавалкі сыра.
Паставіць ўсё гэта на 8-10 хвілін пры ўключанай магутнасці
мікрахваляў 100% і ўключаным грылі.
|