Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    СУДАК ФАРШАВАНЫ

    -1 судак (вагой 1 1/2 кг)

    -600 г паляндвіцы судака для фаршу

    -1 шклянка слівак

    -1 г. л. сечанай зеляніны эстрагону

    - чорны молаты перац,

    -соль - па густу

    для соусу:

    -4 яечных жаўтка

    -100 г смятанкавага масла

    -1 цытрына

    -8 гарошын перцу

    -1/2 шклянкі воцату

    -1/2 шклянкі вады

     

    Рыбу ачысціць, зрабіць разрэз на спіне, выняць косткі, прамыць тушку ўсярэдзіне, напоўніць фаршам, акуратна зашыць, загарнуць у сурвэтку і варыць на рашотцы ў катле на пару. Гатовую рыбу нарэзаць кавалкамі, пакласці на талерку і заліць галандскім соусам.

    Падрыхтоўка фаршу: паляндвіцу судака прапусціць 3 разы праз мясасечку, пасаліць, паперчыць і, выбіваючы масу, ўліць паступова 1 шклянку слівак; дадаць зеляніну эстрагону.

    Падрыхтоўка соусу: здрабніць перац, пакласці ў рондаль, ўліць воцат, паставіць на агонь і трымаць на агні, пакуль воцат цалкам не выпарыцца. Ўліць халодную ваду, дадаць жаўткі, масла, нарэзанае кавалачкамі. Пасаліць. Паставіць рондаль на пару і бесперапынна мяшаць драўлянай лапатачкай у адным кірунку датуль, пакуль соус не згусне да кансістэнцыі смятаны. Працадзіць соус праз сіта, дадаць па густу сок цытрыны.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 270 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar