Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА А ЛА ГОМЕШ З СА

    (на 4 порцыі)

    -1 кг трэскі

    - 1-2 кубка малака

    - 1 кг бульбы

    - 4 яйкі

    - 4 цыбуліны

    - 1 кубак (200 г) аліўкавага алею

    - дробка солі

    - дробка чорнага перцу

    - 1 ст. л. сметанкавага масла

    - 10 зялёных аліў

    - 1 ст. л. насечанай зеляніны пятрушкі

    Трэску замочым у вадзе гадзін на 12, пасля чаго зальём яе кіпячай

    вадой і на працягу 15 хвілін дамо ёй дайсці. Потым знімем з яе скуру,

    вымем косткі і нарэжам кавалачкамі. Сагрэем малако, зальём рыбу

    і ў зачыненым посудзе пакінем у гарачым малацэ хвілін на 60. Бульбу

    сварым, ачысцім і нарэжам. Яйка сварым укрутую. Цыбулю ачысцім

    і нарэжам кружочкамі. Духоўку разагрэем да 240 градусаў. У

    вогнетрывалым посудзе разагрэем аліўкавы алей і пасмажым на

    ім цыбулю да празрыстасці. Па-над цыбуляй пакладзём пластамі

    нарэзаную бульбу і трэску. Кожны пласт бульбы трохі пасолім і

    паперчым. Верхнім павінен быць пласт бульбы, які пальём 1-2 ст. л.

    малака з-пад трэскі і растопленым сметанкавым маслам. Запячэм у

    духоўцы на працягу хвілін 20. Яйка ачысцім і разрэжам на восем

    частак. Алівы пакрышым. Упрыгожым трэску кавалачкамі аліў,

    зелянінай пятрушкі і долькамі яйкаў.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (28.11.2016)
    Праглядаў: 275 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar