Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА АДВАРАНАЯ

    -120 г рыбы,

    -102 г гародніны,

    -спецый для рэзкага адвара,

    -150 г гарніру,

    -50 г соуса ці масла сметанкавага

    Рыбу, разробленую на паляндвіцу са скурай і рэбернымі косткамі ці

    разам з хрыбтовай косткай, нарэзаць па адным кавалку на порцыю;

    небуйныя асобнікі рыбы нарэзаць на кавалкі (кругляшы). У посуд з

    кіпячым рэзкім адварам пакласці ў адзін шэраг кавалкі рыбы скурай

    угару і варыць іх 12-15 хвілін. Перад падачай вараную рыбу выняць

    шумоўкай з адвара, пакласці скурай угару на талерку; побач з рыбай

    пакласці адвараную бульбу. Рыбу паліць таматавым, польскім ці

    соусам каперсы ці падаць соус асобна. Замест соусу рыбу можна

    паліць сметанкавым маслам. Гэтак жа можна прыгатаваць судака,

    шчупака, сома, ментуза.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (29.11.2016)
    Праглядаў: 264 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar